CDPC Colentina Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. ................

.

.

.

.

-

Forum

Bine ati venit pe pagina de dezbateri a CDP Colentina.
CDPC Forum - Regulament

Pentru a va sprijini in utilizarea forumului CDPC va rugam frumos sa va familiarizati cu regulile si  pasii ce vor trebui urmate/urmati pentru un comportament adecvat in cadrul participarii la discutii pe forum, reusind astfel a crea prin utilizarea xtranetului o experienta placuta si sigura.

Pasi de urmat:
1. Verificati daca exista teme deschise;
- inainte de a posta o noua tema, va rugam verificati daca aceasta tema exista deja deschisa pe forum.
2. Raportati temele care incalca regulile impuse si pasii impusi de catre regulamentul forumului.
3. Fiti comunicativi.
4. Primiti/Intampinati noi membrii.
5. Pentru noi postari folositi titluri descriptive;
- evitati sa postati subiecte generale de genul “Ajutor” sau “Intrebare”. Veti primi raspunsuri mai bune daca descrieti mai mult subiectul postat.
6. Inserati poze dar de dimensiuni mici.
 

Reguli:
1. Pe acest forum nu se va folosi un limbaj explicit, obscen sau vulgar si  de asemenea nu se vor posta  imagini si/sau mesaje cu tente rasiste.
2. Nu vor avea loc discutii despre nicio activitate ilegala sau amenintari cu violenta.
3. Nu se vor posta mesaje care ataca, insulta sau ofenseaza membrii sau musafirii forumului.
4. Este interzisa publicitatea, link-urile care ghideaza catre publicitate sau Spam-urile (inclusiv semnaturile);
- publicitate sau Spam se defineste ca postand pe forum un anume link cu intentia de a vinde, solicita sau promova de catre cineva care detine sau are interese in site-ul respectiv, incluzand de asemenea intentia de a promova alte forumuri sau site-uri  ale detinatorilor acestora. Daca sunteti proprietarul unui site si aveti un link care corespunde acestor categorii mentionate mai sus si doriti sa il impartasiti celorlalti, va rugam sa il trimiteti catre Comisia website-ului si aceasta va analiza propunerea dumneavoastra. Postarile sau link-urile despre strangere de fonduri( incluzand si strangerile de fonduri nonprofit) nu sunt permise. Sunt permise doar link-urile catre “homepage-uri” personale prin semnaturi si profile de membru. Link-urile trebuie sa respecte regulie de la 1 la 4 altfel vor fi retrase de pe forum. Link-urile catre site-uri utile(comerciale sau altfel) sunt permise numai atunci cand sunt postate de catre o persoana fara niciun fel de interes si al carui obiectiv nu este sa solicite, promoveze, stranga fonduri, etc.
5. Sunt interzise link-urile catre website-uri sau folosirea oricarui nume de utilizator daca acestea se incadreaza in descrierile regulilor de la 1 la 4.
6. Sunt interzise postarile de material “Copyright” (copiat fara drepturi de autor);
- informatiile care sunt detinute de catre un individ sau o entitate altul/alta decat persoana care posteaza aceste informatii nu ar trebui sa apara la sectiunea “mesaje” fara consimtamantul proprietarului.
7. Nu se vor posta mesaje sau articole de dimensiuni mari;
- este permisa impartasirea de informatii, dar forumurile nu vor fi folosite pentru publicarea de articole, pentru ca astfel se vor folosi resursele limitate ale forumului in mod inadecvat.
8. Sunt interzise postarile criptice;
- nu este permisa folosirea de mesaje criptice care sa incalce regulile forumului.
9. Fara strigate;
- nu este permisa folosirea literelor mari de tipar, literelor ingrosate sau a caracterelor speciale (@, #, $, &, *, etc.) deoarece sunt considerate  exprimari nepoliticoase (sub forma de strigat sau tipat), in plus sunt greu de citit.
10. Mesajele postate nu se vor duplica.
11. Sunt interzise postarile irelevante care nu au legatura cu temele propuse;
- postarile care nu sunt relevante cu temele de pe forum pot fi sterse la hotararea moderatorului.
12. Fara postari transversale;
- puteti posta mesajul o singura data, in forumul adecvat si nu in alta parte, altfel mesajul va fii inchis sau sters fara avertisment.

Va rugam sa tineti cont:
1. Mesajele utilizatorilor care nu respecta regulile pot fi editate sau sterse. De asemenea, conturile de membru ale celor care nu respecta regulile pot avea acces interzis sau pot fi sterse.
2. Sunteti unicii responsabili pentru mesajele pe care le postati.
3. Pe propria raspundere, recunoasteti si sunteti de acord ca folositi sau va bazati pe anumite informatii discutate pe forum.
4. Regulile si pasii de urmat se pot modifica in orice moment, de aceea va rugam sa le/ii recititi cu regularitate.

 

Nu sunt de acord                                Sunt de acord