SECTII SI PAVILIOANE SECTIA UROLOGIE

 

Inventie medicala romaneasca

         Dr. Cauni Victor, sef sectie Urologie, Spitalul Clinic Colentina si asistent sef sectie Urologie Mihaela Dinculescu ne vorbesc despre premiul primit in luna aprilie 2014, la Geneva.

         Dr. Cauni Victor impreuna cu dr. Felix Voinea si cu dr. Cristian Persu au fost medaliati la Geneva pentru cea mai buna inventie a anului: un aparat care simuleaza operatiile pentru pietrele la rinichi. Inventia e deja urmarita de medicii din strainatate, la noi fiind in stadiul de "laborator". Practic este vorba de un simulator de operatii minim invaziv pentru pietrele la rinichi, simulator ce vine foarte mult in ajutorul medicilor si indirect, in ajutorul pacientilor care pot beneficia de o siguranta si mai mare in timpul operatiilor.

   


Dr. Cauni Victor - sef sectie Urologie

Material preluat cu acordul sensotv


Alte sectii din spital:

A.T.I. 1 A.T.I. 2 Ortopedie A.T.I. 2 Chirurgie CHIRURGIE GENERALA 1 CLINICA CHIRURGIE GENERALA 2 CARDIOLOGIE CHIRURGIE PLASTICA DIABET SI NUTRITIE DERMATO-VENEROLOGIE 1 DERMATO-VENEROLOGIE 2 HEMATOLOGIE DERMATOLOGIE COPII GASTROENTEROLOGIE MEDICINA INTERNA 1 MEDICINA INTERNA 2  MEDICINA INTERNA 3 NEUROLOGIE 1 NEUROLOGIE 2 ONCOLOGIE ORTOPEDIE 1 ORTOPEDIE 2 NEUROCHIRURGIE - Chirurgie spinala NEUROCHIRURGIE PNEUMOLOGIE  RECUPERARE MEDICALA  REUMATOLOGIE   UROLOGIE  PARAZITOLOGIE  MEDICINA MUNCII (Boli Profesionale)